Over ons

Een klein bedrijf met een grote uitstraling. Wie de Wilhelminastraat doorrijdt richting Heikant en even de moeite neemt om bij dit bedrijf binnen te stappen, gelooft zijn eigen ogen niet. Een klein bedrijf met grote daden. Gerard van Belleghem is de grondlegger van dit bedrijf. Hij begon zo’n 44 jaar geleden met het maken van kleinmeubelen en door concurrentie uit de Oostbloklanden werd in 1981 het roer omgegooid naar meubelen en keukens.

Gerard van Belleghem stopte zijn werkzaamheden in 1991, maar kende in zijn zoon Carlo van Belleghem en zijn vrouw Carina van Belleghem-Van der Gucht, waardige opvolgers.

HOE WIJ WERKEN

Eigenlijk heel eenvoudig, U bezoekt onze showroom dan heeft u vast al een idee van de door u gewenste keuken of het door U gewenste meubel. Misschien heeft u zelfs al een ruwe schets of een foto uit een of ander populair woonmagazine. Hoe dan ook er is altijd wel een basis voor een eerste gesprek. Daarover laten wij onze gedachten gaan en adviseren wij U over de legio mogelijkheden Vanzelfsprekend geven wij U ook een prijsindicatie.

Onze werkzaamheden:

  • Spuitwerk van meubels
  • Meubelen maken op maat
  • Renovatie van keuken en kasten, meubels
  • Bestaande meubels overspuiten

We bezitten een eigen spuitafdeling waar we alle meubelen en keukens bespuiten.
Verder blazen we weer leven in bestaande keukens door ze te ontfolieën. Ook kunnen we de bestaande keukens voorzien van nieuwe fronten van alle mogelijke soorten materiaal en kleur.
Tenslotte maken we het interieur voor alle soorten woningen. Denk hierbij aan dressings, ingemaakte kasten, wandkasten, tafels, haarden ombouwen, binnendeuren, plafonds, parketvloeren, lambriseringen, badmeubels en nog veel meer.
Onze werkzaamheden zijn zowel bedoelt voor particulieren als de zakelijke markt.

CONCLUSIE

Bent U eenmaal tot de conclusie gekomen dat onze deskundigheid en ons vakmanschap voor u het beste resultaat oplevert? Dan nemen wij bij een tweede bezoek of afspraak alles nog eens samen door, zodat niets aan het toeval overgelaten wordt.

Meestal bekijken we ook de situatie ter plaatse, nemen we de exacte maten, maken we een definitief ontwerp en dan kunnen we aan de slag gaan. Een perfecte installatie en nazorg zorgen er tenslotte voor dat al onze relaties het contact met ons bedrijf als positief ervaren.